Battalgazi Şehit Selim Şener Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimiz, Topluma karşı sorumluluk duygusuna , hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip olmalı;Sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloğa açık, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bir insan olarak yetişmelidir.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarında, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan; Ailesini ,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;

Başarılar: 2017-2018 SEZONU KİCK BOKS YILDIZLAR ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU, DÜNYA İKİNCİLİĞİ , ATLETİZM TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 2018-2019-2020-2021-2022-2023 ATLETİZM KAYSERİ YILDIZLAR KAYSERİ BİRİNCİLİĞİ.

Saatler: Başlama Saati: 08:50 Bitiş Saati : 15:10
Isınma: Merkezi doğal gaz sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Mahallemizin uzak noktalarından servis ile gelmek isteyen öğrenciler için servis vardır.Genç ve dinamik öğretim kadrosuyla
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUDNA 6 ÖĞRENCİMİZ NİTELİKLİ LİSE KAZANMIŞ OLUP 8 ÖĞRENCİMİZ PROJE OKULLARINA YERLEŞMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler: GÖRSEL SANATLAR KURSU,SATRANÇ KURSU,FUTBOL KURSU,ATLETİZM KURSU VE KİCK BOKS KURSUMUZ MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler: LABORATUVARLARIMIZDA DERSLERLE KOORDİNELİ ŞEKİLDE BİLİMSEL ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Genç ve dinamik öğretim kadrosuyla karşılaşılan dezavantajları avantaja çevirerek daha iyiye ulaşılması hedeflenmektedir.

WEB - https://kayseribattalgazioo.meb.k12.tr

Adres - Battalgazi Mah. Karacaoğlu Caddesi Gürpınar Sokağı Melikgazi / Kayseri

Öğretim Şekli :Tam gün öğretimi uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Battalgazi Mahallesi Gürpınar Sokağı No:2 Melikgazi / Kayseri

Adres - Battalgazi Mah. Karacaoğlu Caddesi Gürpınar Sokağı Melikgazi / Kayseri

Ulaşım Ulaşım, toplu taşım araçları ile sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir merkezinde bulunmakatadır.